IMG_0915-e1425455826439DEFINITIE – Plasele contra insectelor pe balamale sunt reprezentantele moderne ale unei solutii de protectie clasica impotriva insectelor: aceea de creare a unui paravan de protectie impotriva accesului insectelor in spatiul interior.

37_image_1Disponibile in doua culori, alb si maro, acestea sunt confectionate din profile de aluminiu extrudat vopsite in camp electrostatic si imbinate intr-un unghi de 90°, fiind astfel mult mai durabile si mai rezistente la intemperii.

Plasa de protectie este confectionata din fibra de sticla de culoare gri, cu o tesatura deasa, distanta intre fibrele tesaturii fiind de 1mm.

In cazul usilor tip batante, acestea sunt prevazute cu bara de rigidizare si 3 puncte de prindere (magneti sau/si blocatori). Plasele fixe sau batante pot avea dimensiuni maxime recomandate de 1200 mm latime si 2400 mm inaltime.

Intretinerea este deosebit de usoara, plasa curatandu-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. In anotimpul rece, plasele fixe sau batante se vor depozita intr-un loc ferit de umezeala si inghet.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8014), gri antracit (RAL 7016), dar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn.