casa-mediteraneana-piatra-colorataDEFINITIE – Pentru un aspect elegant si mereu la moda al casei nu veti gresi daca veti alege pentru fatada piatra naturala sau piatra reconstituita.

Multa lume opteaza pentru piatra intrucat aceasta este unul dintre cele mai durabile materiale de constructii, conferind intregii case un aer de stabilitate si siguranta.

In plus, intretinerea unei fatade din piatra naturala este minima. Nu necesita lacuire sau vopsire periodica, se spala doar periodic cu apa sub presiune.

Pe de alta parte, daca te-ai decis pentru o fatada din piatra, trebuie sa accepti ca nu-i vei mai putea schimba culoarea decat inlocuind-o! Aceasta nu credem sa constituie insa un impediment. Fiind o resursa naturala, exista un numar nelimitat de forme, culori si texturi de piatra pentru a satisface aproape orice gusturi.

Granitul, calcarul si ardezia sunt doar cateva din cele mai frumoase si cele mai folosite tipuri de piatra. Iar daca va ganditi ca o fatada din piatra este apanajul exclusiv al caselor in stil rustic sau cel mult clasic, iata ca piatra merge perfect si la cele mai moderne locuinte. Piatra poate oferi si o simbioza perfecta intre casa si mediul inconjurator, mai ales in cazul unor case de vacanta construite in zone montane.

piatra_mediterana_7_20130621_2044833405AVANTAJE

  • Durata de viata foarte mare;
  • Ofera personalitate si frumusete casei;
  • Rezista la socuri mecanice;
  • Rezista la razele ultraviolete;
  • Intretinere minima.